2021 Yılbaşı Dekorasyon Önerileri

2020 yılını uğrayıp, 2021 yılını karşılamamıza saatler kaldı. Öncelikle gelecek yeni yılın, bir önceki yılı artmamasını, başta sağlık olmak üzere, huzur ve mutlulukla gelmesini dileriz. Bu vesile ile tüm okurlarımızın yeni yılını kutlar, gönüllerine göre bir yıl geçirmesini dileriz.

Yeni yıl dileğimiz de paylaştığımıza göre, işimize dönebiliriz . 🙂 Şuan takvimler 30 Aralık 2020 Çarşamba günü gösteriyor. 2021 yılını karşılamamıza 1 gün kaldı ! Birçoğumuz çoktan ev modunu yeni yıl moduna çevirmiş durumdayız. Birçoğumuzda işlerin yoğunluğundan dolayı işi son güne son saatlere bırakmış durumda. Sizler de bizim gibi yılbaşı dekorasyonu son güne bırakanlardansanız, gelin hemen birlikte evde farklı bir atmosfer oluşturacak olan yılbaşı dekorasyon fikirlerine bir göz atalım.

Yılbaşı konseptinin en önemli unsuru olan yılbaşı ağacını süslemek ile işe başlayabiliriz. Yılbaşı ağacını farklı ışıklandırma ve dekorasyon ürünleri kullanarak süsleyip, mekanda farklı bir ambiyans oluşturabiliriz. Yılbaşı ağacı değince akla ilk çam ağacı gelmekte. Ama biz çam ağacı dışında farklı alternatifler arayışı içinde onlar için küçük bir öneride bulunmak istiyoruz.

farklı yılbaşı ağaçları ve süsleri

Biliyorsunuz son dönemlerde klasik çam ağacının dışında yaşam alanlarımızda görmeye başladığımız birkaç tane yeni opsiyon dikkatleri üzerine çekmekte. Ağacı formatından bir tık uzaklaştırıp, rengarenk farklı bir atmosfere çevirmek daha minimalist yaklaşmak mümkün.

Herhangi bir ağacın öğesine ihtiyaç duymadan yada mevcut olan yılbaşı ağacına ekstradan birkaç küçük dokunuş yaparak yılbaşı ruhunu yakalayıp, mekana yansıtmak mümkün.

Yılbaşı ağacı süslemenin dışında yaşam alanının genelinde yılbaşı ruhunu yansıtmak için neler yapabilir, diye soracak olursanız, bu sorunuza da şu şekilde bir öneride bulunabiliriz.

yılbaşı ev dekorasyonu için öneriler 2021

Yaşam alanınızın genelinde yılbaşı konseptini yada yeni yıl atmosferini oluşturmak için ev tekstil ürünlerinden yararlanabilirsiniz. Yılbaşı ruhunu, yeni yıl dekorasyonu yansıtmak için kırmızı, beyaz ve yeşil renkten yararlanabilirsiniz. Dilerseniz 2021 yılın rengi olarak belirlenen gri ve sarı renkleri de nevresim takımı, halı, koltuk şalı ve dekoratif yastık gibi ev tekstil ürünlerini tercih edebilirsiniz. Evinizde şömine var ise şöminenin üstüne, kenarına çoraplar bırakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın