2021 TV Ünitesi Modelleri Weltew Mobilya

Mobilya sektöründen son gelişmeler ile sizlerle birlikteyiz. Birçok mobilya firması ürün gamlarını yenileyerek, sevgili müşterilerine yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Bu firmalardan biri de Weltew Home.

Weltew Home , yenilenen ürün gamı ile göz doldurmaya devam ediyor. Özellikle televizyon üniteleri görünmeye değer. Tv üniteleri bir salonu veya oturma odasını çok şık ve zarif göstermeye tek başına yeter diye düşünenlerdenim. Şöyle şık, modern bir tv ünitesi çok farklı hava katacağı aşikardır. Bu noktadan yola çıkarak sizlere yeni sezon Weltew Home tv ünitesi modellerini paylaşmak istedik.

Hatta yıl başlamadan kampanya bile yapmış. Weltew mobilya yeni yıla dört çeşit tasarımla merhaba demiş.Bunlar Emirgan,Heybeli,İstinye ve Galata serisi olarak karşımıza çıkarmış.Her birinin farklı özellikler farklı tasarımları ve şıklığı ile bizleri kendine aşık etmeyi başardı bile.Gördüğümüz 4 çeşit tasarımda hepsinin ortak bir yanı olduğunu gördük biraz avangard fakat lüks,gösterişli olmasının yanında zarif ve bir  o kadarda ince detaylı çizgilerle salonlarımıza adeta modern bir hava katmayı başarmış. Weltew mobilya kendini bu konuda ispatlamış. Ayrıca dikkatimizi  2021 tv ünitelerinin isimleri çekti. Çoğu İstanbul un gözdesi olan simgelerden oluşmuş. E bu kadar gösterişli tasarımlara da bu isimler cuk oturmuş diyebiliriz.

Weltew Home Tv Ünitesi

Gelelim fiyat konusuna Galata serisi weltew tv ünitesi yeni sezon fiyatı 1.887,00 TL olmasına rağmen bu fiyat indirimler birlikte 1.715,00 TL  oluyor. Buda bizlere yeni yıl hediyesi gibi oluyor.

Emirgan modelinin fiyatı ise 3.001,00 TL  iken indirimli fiyatı ise 2.778,00 TL ye bizlerin beğenisine sunuluyor.

Heybeli modelinin fiyatı ise 2937,00 TL yerine sadece 2.720,00 TL ye bizlerin oluyor.

Gelelim son model olan İstinye modeline onun etiket fiyatı ise 3.250,00  TL den  3.010,00 TL ye indirimli fiyatla satışa sunuluyor.

Sizler için derlediğimiz bu muhteşem zarif bir o kadarda gösterişli tv ünitelerinin kampanyalı fiyatlarını kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.Araştırdığımıza gördüğümüz o ki 2021 tv ünite modelleri ince çizgilerin hakim olduğu şık ve zarif dokunuşlarla harmanlanan tasarımlardan oluşacak.Şimdilik weltew tv ünite modellerini sizlerin beğenisine sunduk.Yeni sezon tv ünite tasarımlarını araştırdıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın