2021 Sezonun Trend Mutfak Dolapları

Yeni trend mutfak dolapları ve mutfak dolabı renkleri

Bugünlerde mevcut olan evinizin mutfağında küçük çapta bir yenilik ya da büyük çapta bir yenilik yapmayı düşünüyorsanız bu konumuz tam sizlik ! Başta sevgili kadınlar olmak üzere evdeki herkesin ortak kullanım alanları arasında yer alan mutfak dekorasyonu gün geçtikçe popüler bir hal almaya başladı.

Bir zamanlarda sadece yemek yapılan, bulaşıkların yıkandı bir alan olan mutfaklar , günümüzde çok yönlü bir hal almaya başladı. Yemek, bulaşık alanı dışında sosyalleşme alanı da üstlenmekte. Hem aile bireylerin kullandığı hem de ara ara misafirlerin ve komşuların uğrak noktası olan mutfakların her zaman düzenli olmasını isteriz. Peki, bir taraftan mutfağımızın düzenli görülmesi için bir taraftan da göz estetiğine hitap eden bir dizayn için nasıl bir yol izlemeliyiz ? Mutfak dizaynına mutfak dolabı seçimlerinden başlamanızı tavsiye ederiz.

ankastre mutfak dolabı tasarımları

Bir mutfağa girdiğimizde göze çarpan ilk ayrıntılar arasında mutfak dolabının modeli, rengi ve deseni olmakta. Mutfak dolapları, dış görünüşleri ile alana görsel bir estetik katarken, mutfak araç gereçlerin düzenli bir şekilde muhafaza edilmesi içinde depolama alanı üstlenmektedir. Bu bilgiler ışığında ister küçük çapta, ister büyük bir yenilik yapmayı düşünenler için bu sezon favorileri arasında yer alan mutfak dolabı modellerinden oluşan küçük bir görsel şölen hazırladık. Şimdi gelin birlikte bir taraftan görselleri inceleyelim, bir taraftan da hangi mutfak dolabının, mutfağımıza daha uygun olacağına karar verelim.

Yeni Sezon Mutfak Dolabı Modelleri

Mermer ve Beyaz Ahengi

beyaz mutfak dolabı modelleri

Başta beyaz eşyalarda olmak üzere mutfaklarda en çok tercih edilen renkler arasında beyaz gelir. Beyazın tercih edilmesinin nedenleri arasında, hem mekanı daha aydınlık ve ferah göstermesi, hem de her renk ve doku ile muhteşem bir ahenk oluşturmasıdır. Beyaz ile farklı bir konsept oluşturmak için mermer ile kombinleyebilirsiniz. Çağdaş beyaz mutfak dolaplarına mermer tezgahlar eşlik edebilir. Böylelikle elegan bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Akrilik Mutfak Dolapları

yeni mutfak dolabı renkleri

Dünya çapında en çok tercih edilen malzemeler arasında akrilik malzeme yer almakta. Mutfak dolaplarında son dönemlerde oldukça çok tercih edilmekte. Tabi, renk çeşitliğinden dolayı her mutfakta farklı bir görünüme sahip olmakta.

Bir yanıt yazın