2020 Mondi Mobilya Konsept Ürünleri

Yeni yılda yeni başlangıçlar yapmaya hazırlananlar için Mondi Home‘dan şahane konsept ürünler. Yakın bir zamanda dünya evine mi girmeyi hazırlanıyorsunuz ? Yaşam alanlarınızın belli başlı mobilyalarını yenilemeyi mi düşünüyorsunuz ? O zaman hiç vakit kaybetmeden hem zevkinize, evinizin çizgisine hitap edecek, hem de bütçenize hitap edecek yeni sezon konsept ürünleri görmek için size en yakın Mondi mağazasına uğramanızı tavsiye ederiz.

Durun hemen gitmeyin. 🙂 Hazır buradayken bir ön hazırlık olması adına sizler için seçmiş olduğumuz ürünlere birlikte göz atalım, sonra alış verişe gidersiniz.

Mondi Home Konsept Ürünler

Konsept ürünlerin içerisinde neler var diye soracak olursanız, yatak odasından tv ünitesine kadar yaşam alanlarınızın belli başlı mobilyaları bulunmaktadır. Her pakette farklı ürünler bulunmakta olup, farklı zevklere hitap edilecek şekilde dizayn edilmiş.

Novita Full Concept

mondi novita konsept

Renklerin ve detayların mükemmel ahengini yansıtan Novita Full Concept ‘in içerisinde yaşam alanlarınızı elit bir görünüme kavuşturacak ürün var. Bu paketin içerisinde Novita Koltuk Takımı , Novita Yemek Odası , Novita Tv Ünitesi ve Novita Yatak Odası yer almakta.

Sofia Full Concept

mondi sofia konsept

Yaşam alanlarınızın enerjisini yükseltecek aynı zamanda hareketlilik katacak sıcak renklerden oluşan bir mobilyalar arıyorsanız , Sofia seti tam sizlik diyebiliriz. Prime Marsala – Prime Antrasit – Rose Line gibi canlı renklerin bir arada olduğu bu sette yaşam alanınızda istediğiniz o enerjiyi yakalayabilirsiniz. Sofia ürün serisinden oluşan bu setin içinde koltuk takımı, yatak odası takımı , yemek odası takımı ve tv ünitesi mevcut.

Lavin Full Concept

mondi lavin konsept

Sezonun trend olan renkler arasında yer alan gri ve beyazın muhteşem ahengini bu serinin içerisinde görmekteyiz. Hemen Lavin Full Concept içerisinde yer alan Lavin Koltuk Takımının birkaç özelliği sizler ile paylaşalım. Bu koltuk takımını incelediğimizde öncelikle oval kol yapısı ve kontrast renklerde şerit uygulaması dikkatimizi çekmekte. Çektirme düğme uygulaması koltuk takımını zarif bir görünüme kavuşturmakta. Koltuk takımına uygulanan açılı yüksek ayaklar ise ürünün albesini artıran nitelikte. Görsel estetiğin yanı sıra ultrasoft yay teknolojisi ve sünger uygulaması ürünün konforunu artıran ayrıntılar arasında yer almakta.

Bir yanıt yazın