2021 Çilek Erkek Odası

Farklı tarz ve model seçenekleri ile yeni sezon Çilek Mobilya çocuk odası modelleri içerisinde yer alan Çilek erkek çocuk odası modellerini sizler için inceledik.

Çilek Mobilya, sadece mobilya değil aynı zamanda ”düş ” üretiyor. Farklı yaş grupları ve kızlar ve erkekler için ayrı ayrı tasarlamış olduğu çocukların düşlerinden ilham alıp, hem hayal güçlerini güçlendirecek, hem de hayallerindeki odaları gereceğe çeviriyor.

Bakalım, erkek çocuk odaları için hangi düşleri gerçeğe çevirmiş.

Arabalı Çocuk Odaları

erkek çocuk odası modelleri champion racer serisi

Hemen hemen erkek çocuklarının çoğu arabaya meraklılardır. Özellikle kırmızı yarış arabalarına. Çilek mobilya da çocukların bu meraklarından ilham alarak odalarını küçük bir yarış pistine çevirmek adına Champion Racer Serisine ürün gamında yer vermiş. Bu serisinin için arabalı yatak için beyaz -siyah ve farklı renklere yer verilmiş.

Farklı Erkek Çocuk Odası Tasarımları

çilek çocuk odası modelleri pirate serisi

Sıra dışı çocuk odası tasarımları arayanlar için ürün yelpazesinde Pirate Serisini önerebilirsiniz. Deniz korsanlarından yola çıkarak tasarlanmış olan bu takım, odaya farklı bir yorum katmak isteyenler için oldukça ideal bir seçim.

Siyahın Asaleti

yeni sezon çilek mobilya çocuk odaları black serisi

Okullar açılmadan önce çocuğunuzun odasını düzenlemeyi düşünüyorsan Black Serisini inceleyebilirsiniz. Ürün hakkında şu bilgileri sizler ile paylaşabiliriz. Yüksek yatak sayesinde yatağın altını depolama alanı olarak kullanabilirsiniz. Yatak başlığının üzerinde ve yanlarında yer alan raf sayesinde odada depolama alanı artırılmış. Takım içerisinde yer alan çalışma masasını incelediğimizde masanın yan tarafında çantayı asacak bir bölümün olduğunu görmekteyiz. Değişik raf uygulamalarıyla çalışma masası daha fonksiyonel hale getirilmiş.

Beyazın Zarafeti

2020 çilek çocuk odası modelleri

Bir önceki serinin birde beyaz rengi bulunmakta. Eğer mekanın daha aydınlık ve ferah görülmesini istiyorsanız White serisini düşünebilirsiniz.

Yalın ve İşlevsel

çilek mobilya çocuk odası mocha serisi

Çocuğunuzun veya çocuklarınızın yaşam alanlarında yalınlığa, işlevselliğe önem veriyorsanız, bunun yanı sıra kendi ruhlarını yansıtacak özel alanlar oluşturmak istiyorsanız Mocha Serisini inceleyebilirsiniz. Hem farklı bir konsept, hem de oldukça kullanışlı.

Arabalı Yatak Modelleri

çilek arabalı yatak modelleri

Son olarak çocuklar ve aileler tarafından en çok tercih edilen arabalı yatak modellerine gelelim. Başta belirtiğimiz gibi arabalı yataklar hem erkek çocukları tarafından hem de kız çocukları tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer almakta.

Bir yanıt yazın