2022 Trend Boyalar

İçindekiler

2022 trend boyalar yaşam alanlarına harika bir şıklık katmak konusunda başarılıdır. Bundan dolayı 2022 trend boyalar mükemmel bir etkiye sahiptir. Tıpkı dekorasyon alanında olduğu gibi boya alanını da sürekli bir değişim ve yenilik içerisinde. Bir bakıyorsunuz yaşam alanlarımın iç cephe duvarları capcanlı renkler ile mekana yüksek bir enerji yayarken, bir bakıyorsunuz nötr ve naturel renkler duvarlar ile birleşip, mekanlara sade bir şıklık katıyor.

Peki, bugünlerde evinin ve iş yerlerinin iç cephe duvarlarını yeni bir renk ve renk kombinleri ile buluşturmak isteyenler ve önümüzdeki sezonda yani duvar boyası renklerin popüler olacağını merak edenler için yeni sezon duvar boyası renklerini araştırdık.

Yeni sezonda renk kombinasyonların ön planda olacağını söyleyebiliriz. Mekanın bir duvarında nötr renk tercih edilirken, kalan duvarlarında canlı bir renk tercih edilerek sade ve şık bir denge oluşturuluyor. Renk kombinasyonları oluşturmak istemeyenler ise genelde daha canlı renkler tercih etmekte.

Yaşam alanlarınıza tercih edebileceğiniz birkaç renk önerisinde bulunmak gerekirse ; şu renkleri önerebiliriz.

duvar boyası renkleri 2020

İlk etapta nar çiçeği rengini anımsatsa da fiesta olarak geçen bu duvar boyası rengi yaşam alanlarına canlılık ve pozitif bir enerji katmak isteyenlerin favori renklerin arasında ilk sıralarda yer almakta.

2020 ev boya renkleri

Güneşin sıcak rengi olan sarı şimdilerde yerini ismini mangolu bir kokteylden alan mango mojito rengine bırakmış durumda. Bir diğer adı da kavak sarısı olarak geçen bu renk evlerinde veya iş yerlerinde tropikal bir ferahlık oluşturmak isteyenlerin yeni gözdesi.

en çok tutan duvar boyası renkleri

Pembe renk grubu arasında yer alan önümüzdeki sezonda sık sık görmeye başlayacağımız diğer bir renk ise pink peacock olarak geçen karşılığı ise tavus kuşu pembesi olan bu renk olacaktır. Yaşam alanlarınızda dekorunda lüks bir dokuş, zarif bir çizgi oluşturup, mekanınızda çekici bir odak noktası oluşturmak istiyorsanız, bu rengin oldukça ideal olduğunu söyleyebiliriz.

yeşil duvar boya renkleri

Doğanın dinlendirici ve huzur verici yanını yaşadığınız mekanlara aktarmak isteyenlerdenseniz, renk paletinde teraryum yosunu olarak geçen bu mat yeşili rengini tercih edebilirsiniz.

yeni trend duvar renkleri

İster klasik bir çizgiye, ister modern  bir çizgiye , isterseniz de farklı bir stile sahip olun, stilinize bir incelik ve canlılık katmak adına zerdeçal rengini düşünebilirsiniz. Özellikle bu  rengin mutfağa çok yakışacağını belirtmek isteriz.

2022 Trend Boyalar

2022 Yılında En Trend Boyalar Hangileridir?

Yeni nesil tasarımların hayata geçirilmesi konusunda boya tercihleri her zaman etkilidir. 2022 yılında en trend boyalar söz konusu olduğu zaman karşımıza birden fazla seçenek çıkmaktadır. Özellikle alev kırmızı renginin 2022 yılına özgü bir renk olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. Yine Mint yeşili renginin de kendine has dokusuyla her zaman ön plana çıktığını rahatlıkla ifade edebiliriz. Ayrıca çubuk tarçın rengiyle mercan pembesinin yaşam alanlarına harika bir dokunuş kattığı da bilinmektedir.

Bir yanıt yazın