2021 Ev Dekorasyon Örnekleri

Yaşam alanlarında yenilik yapmayı düşünenler burada mı ? Şuan bu cümleyi okuduğunuza göre ya yeni bir eve taşınmak üzeresiniz ya da mevcut evinizi yenilemeye karar verdiğiniz için yeni sezon ev dekorasyonlarını araştırıyorsunuz.

Eğer evinizi yenileme gibi bir niyetiniz söz konusu ise, sizlere ilham vereceğini düşündüğümüz 2020 ev dekorasyon trendlerinden oluşan bu makalemizi okumaya davet ediyoruz.

Antre Dizaynı

yeni sezon ev dekorasyon fikirleri antre dekorasyonu

Yeni ev dekorasyonlarında evin ilk giriş bölümü olan antrelerin dizaynları gün geçtikçe popülerliği artmaya başlıyor. Popülerliği gün geçtikçe artan antrenin dekorasyonunda hangi unsurlar ön plana çıkıyor, diye soracak olursanız, hemen birkaç cümle ile açıklayalım. Bu alan evin dizaynına göre farklı stiller ile düzenlenmektedir. Stile uygun olarak bir masa, masaya eşlik eden bir puf veya tekli koltuk. Duvarları süslemek için geometrik aynalar ilk göze çarpan ayrıntılar arasında yer alıyor. Antrenin genişliğine göre ya tavan aydınlatması, ya duvar aydınlatması ya da ayaklı aydınlatma alanları arasından seçim yapılmakta.

Konforlu Bir Okuma Alanı

pencere önü oturma köşesi

Evinizin bir noktasını bağımsız bir alan olarak düzenlemeyi düşünüyorsanız, bu alanı dinlenme alanı veya kitap okuma alanı olarak düzenleyebilirsiniz. Eğer oturma odanız büyük ise, pencere kenarına tekli bir koltuk, işinizi görecek bir sehpa ve alanı aydınlatacak bir abajur veyahut daha farklı bir aydınlatma aracı tercih edebilirsiniz.

Duvarlarınızı Depolama Alanı Olarak Kullanabilirsiniz

değişik duvar dekorasyonu fikirleri

Küçük alanları daha kullanışlı hale getirmek için duvarları işin içine dahil edebilirsiniz. Nasıl mı ? Yukarıdaki görselde görüldüğü üzere çekmeceli sehpa şeklinde bir tasarlayabilirsiniz. Çekmece bölümüne şarjınızı, bazı kişisel eşyalarınızı bırakabilirsiniz. Raf bölümüne tabletinizi, telefonunuz, kitabınızı vb. bırakabilirsiniz.

Kontrast Renkler ile Mutfağınızı Yenileyin

yeni sezon mutfak dekorasyonları

Şuan ki mevcut mutfağınıza hakim olan renk size sıkıca gelmeye mi başladı ? Birkaç küçük değişiklikle mutfağınızı yenilemeyi mi planlıyorsunuz ? Eğer böyle bir düşünce içerisinde iseniz, mükemmel bir mutfak oluşturmak için farklı kontrast renkleri tercih ederek bu alanı eşsiz bir güzelliğe kavuşturabilirsiniz. Renk konusunda öneride bulunmak gerekir ise, gri ve beyaz renklerden kombin oluşturabilirsiniz. Mutfak dolabınızı, tezgahınızı, bazı mutfak ekipmanlarını da paslanmaz çelikten tercih ederek modern bir tasarım oluşturabilirsiniz.

Farklı Oturma Alanları Oluşturun

büyük oturma odası tasarımları

Geniş bir oturma alanına sahip iseniz, mekanda farklı oturma alanları oluşturabilirsiniz. Mesela şöyle ayaklarınızı uzatıp, gün yorgunluğunu üzerinizden atmak için odanın bir yerine tekli bir koltuk ayaklarınızı uzatabileceğiniz bir puf bırakabilirsiniz. Bir bölümüne de bir köşe takımı atarak, hem kendiniz için hem de arkadaşlarınız için rahat ve konforlu bir oturma alanı oluşturabilirsiniz.

Yeni Yatak Odası Fikirleri

modern yatak odası dekorasyon örnekleri

Seçmiş olduğu tekstil ürünleri ile modern, depolama alanı için kullanılan şık raflar, mekanı aydınlatma için tercih edilen aydınlatma armatür unsurları ile modern çizgi ile lüks etki oluşturulmuş.

Bir yanıt yazın